Rabu, 11 Mei 2011

Yayasan DMDI Cari 'Fresh Graduate' (16 Mei 2011)

Yayasan DMDI yang bertempat di Aras 5 Kota Cemerlang memperlawa mereka yang memenuhi syarat berikut bagi memenuhi jawatan di bawah:Bagi mereka yang berminat sila dapatkan borang di Yayasan DMDM, 12-5, Aras 5, Kota Cemerlang, Ayer Keroh Melaka.

Tarikh tutup permohonan 16 Mei 2011 waktu pejabat.

Selamat berjaya dan terus yakin bahawa Allah s.w.t yang memberikan rezeki kepada hamba-hambaNYA terutama kepada yang berusaha.

sumber berita : MHI 11 Mei 2011

3 comments:

ummi berkata...

fresh graduate je ke

herna berkata...

ni bkn internship ke?latihan pengurusan tulis situ?huhu

ummi berkata...

ha ahh la herna..melepas le

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com