Isnin, 23 Mei 2011

Pesta Sungai 2011 : 10 Hari Permulaan

Untuk makluman, bulan Jun merupakan bulan Pesta Sungai Negeri Melaka. Dilaksanakan selama sebulan.

Di sini aku akan listkan aturcara Pesta ini mengikut 10 hari pertama; 10 hari pertengahan; 10 hari terakhir. Rasa sikit macam tarawikh bulan Ramadhan. Ye tak?

Tujuan aku paparkan supaya senang kauorang rancang mana hari yang boleh bercuti dan ronda-ronda masa Pesta Sungai mengikut selera program yang tersenarai.Tunggu sambungan edisi kedua.

::semua maklumat aku copy daripada laman web perbadanan sungai dan pantai melaka dengan tujuan membantu promosi secara percuma::
Kalau aku warga Melaka tak bantu, sapa lagi nak bantu?

**Edisi 10 Hari Pertengahan**


2 comments:

ummi berkata...

good info..bleh plan bwk anak jenjalan.trima kasih apek!

apek berkata...

sama-sama ummi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com