Jumaat, 1 April 2011

Hard Rock Cafe Di Melaka


Menjelang September tahun depan, Hard Rock Cafe ketiga Malaysia akan dibuka di Melaka di mana menelan belanja RM15juta dan ditempatkan di kawasan Jonker Walk.

Dibina di atas tapak seluas 1,858 meter persegi merupakan cawangan ketiga selepas dibuka di Kuala Lumpur dan Pulau Pinang.

Pengerusi Hard Rock Cafe menyatakan bahawa mereka akan menerapkan identiti seni bina klasik selaras dengan kawasan Melaka sebagai world heritage atau tapak warisan dunia UNESCO.

Kepada makcik-makcik, lepas ni nak cari pakcik kat sini la ye...

2 comments:

Syukri Mohtar berkata...

gempak tu..melaka ade hard rock cafe..bangge2.

apek berkata...

Bangga2 la jugak.. tp masjid jgn lupa bro. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com