Khamis, 7 April 2011

Pengumuman Penangguhan Konsert Double Trouble

Konsert Double Trouble yang dijadualkan di Stadium Hang Jebat pada 16 April 2011 lalu terpaksa ditunda pada 27 Mei 2011 bertempat di tempat yang sama.

Ini kerana pada 16 April adalah hari Melaka menyambut ulangtahun Bandaraya Bersejarah.

Ketika konsert kelak, terdapat cabutan bertuah yang menawarkan Perodua Viva, 2 motosikal Modenas Kriss dan 5 Apple I-Pad.

Choww..

1 comments:

ummi berkata...

good info..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com