Isnin, 24 Januari 2011

Jawatan Kosong di Invest Melaka

Invest Melaka mencari 10 orang Pegawai Khidmat Pelanggan untuk mengisi Unit Melaka One Number Call Centre (ONCC) bertempat di Bangunan Kota Cemerlang

Kelayakan:

  1. Berumur 20 - 35 tahun
  2. Mempunyai Diploma bidang berkaitan
  3. Keutamaan boleh berkomunikasi dalam bahasa asing
  4. Pengalaman Kerja di call Centre
  5. Bersedia kerja Shift
Kalau berminat hubungi Pn. Yuzlin di talian 06-2333333

Makluman awal.. ONCC adalah salah satu perkhidmatan di bawah Kerajaan Negeri Melaka menerusi anak syarikat Kerajaan Negeri Melaka iaitu Invest Melaka.
So, kepada berminat.. jangan tunggu lama..

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com