Rabu, 5 Januari 2011

Eye On Malaysia Kembali Lagi




Semua orang tahu isu Melaka dan Eye On Malaysia... kecuali yang tak amik tahu la kot...
Hari ini Tok Ali umumkan EOM ini akan dipindahkan tempat ke Pulau Melaka.. dan satu pemaju telahpun bersetuju untuk menjadi owner dengan melabur RM30juta. Dengar cerita kali ni Kerajaan negeri tak mahu share-share dah.. serik kot. 100% di bawah syarikat swasta berkenaan. Kerajaan negeri hanya mengenakan cukai perkhidmatan je dan sewaan tanah ataupun belian tanah di Pulau Melaka tersebut.

Eloklah tu.. pengalaman yang lalu jadikan pengajaran

So, lepas ni sesiapa yang kempunan tak merasa lagi naik EOM ni.. boleh la mula berangan-angan semula..


3 comments:

Missa berkata...

Ye ke? Bagus lah cam tu... Pulau melaka tu pun dah lama sgt terbiar... harap adanya EOM, Arab City & Sea Lion Stage sok, akan menghidupka lagi pulau buatan ini ..

geneticthylon berkata...

tuan punya blog tgh busy angkut pindah eye on malaysia ke pulau melaka

thehehe

apek berkata...

cilakak lu.. hahaha

aku ada kebizian sket la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com