Isnin, 31 Januari 2011

Terkini Banjir MelakaBerita terkini 31/01/2011

Banjir kat Melaka bertambah buruk hingga memaksa 26 pusat pemindahan di buka dengan 2,014 penduduk telah dipindahkan

Sungai Melaka telahpun melepasi paras bahaya..

Kalau air pasang.. kira abislah...

Sekarang nipun walaupun hujan tidak menitis lagi tetapi angin agak kuat dan bagai menjemput ribut lagi di malam ini...

Gambar hiasan semata-mata

2 comments:

@yien berkata...

salam, saya da link kn blog saudara di blog saya.
harap saudara dapat linkkn blog sy
http://bicaraanakmelaka.blogspot.com/

Azman Md Safiee berkata...

Khas untuk Petugas Pilihanraya DUN Merlimau. Penginapan Strategik dalam DUN Merlimau:3 Rumah sewa dan 1 Hostel. Hubungi segera 0123736548 / 0136042525 / 06-5293031 atau boleh layari blog: http://jasinhomestay.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com