Isnin, 31 Januari 2011

N27: Merlimau : Tarikhnya Telah Umum

Jumaat lalu SPR telah tetapkan tarikh penamaan calon bagi PRK Merlimau pada 26 Februari 2011 manakala hari pengundian adalah pada 6 Mac 2011.

Punyalah lama lagi... nak dekat sebulan.. aiii makin kuat la calon melobi... aku dengar setiap cawangan ingin calon cawangan masing-masing di majukan.. mak aii.. rasanya lebih 15 cawangan kot kat DUN Merlimau.

Tak kira yang tua dan muda semua nak ke depan masa ni.... Bagi aku sebagai rakyat.. kalau usia bawah 50 atau 55 tahun tu.. kira oklah lagi... tapi kalau dah lepas 60 tahun tu.. kira bagi sepenuh sokongan penuh jelah... Sumbang je pengalaman dalam Bahagian.

Pengarah Pilihanraya bagi Barisan Nasional ialah Datuk Seri Mohd Ali Rustam Ketua Menteri Melaka. Bagi Pakatan rakyat belum lagi dilantik mungkin sedang menghitung antara Pas dan PKR siapa yang bakal meletakkan calon.

Jadi kepada semua yang bakal melalui pilihanraya ini.. bersedia menahan segala dugaan dan kesakitan (hati) ye.. macam budak bawah ni..

(tak sakit!! hushhh.. tak sakit!!)

1 comments:

Azman Md Safiee berkata...

Khas untuk Petugas Pilihanraya DUN Merlimau. Penginapan Strategik dalam DUN Merlimau:3 Rumah sewa dan 1 Hostel. Hubungi segera 0123736548 / 0136042525 / 06-5293031 atau boleh layari blog: http://jasinhomestay.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com