Jumaat, 30 Julai 2010

Pengumuman Gangguan Air Melaka (1 - 2 Ogos 2010)

Pengumuman kepada semua warga Melaka Tengah....

Bekalan air di beberapa kawasan akan terganggu sempena menaiktaraf dan pembaikan sistem bekalan air di Lapangan Terbang Antarabangsa Melaka.



Gangguan bermula 1 Ogos 2010 (jam 2 petang) hingga 2 Ogos (jam 12 tengahari).

Kawasan terlibat

  1. Melaka Raya
  2. Banda Kaba
  3. Taman Kota Laksamana
  4. Jalan Bunga Raya
  5. Lorong Panjang
  6. Bandar Hilir
  7. Jalan Chang Koon Cheng
  8. Pengkalan Rama
  9. Air Leleh
  10. Bukit Cina
  11. Bukit Serindit
  12. Durian Daun
  13. Bukit Palah
  14. Bukit Baru
  15. Bukit Sebukor
  16. Kampung Pengkalan Batu
  17. Kawasan Perindustrian Batu Berendam
  18. Peringgit
  19. Bachang
  20. Kampung Enam
  21. Taman Kesidang Indah
  22. Kampung Padang Pokok Mangga
  23. Tengkera
  24. Limbongan
  25. Lorong Pandan
  26. Klebang Kecil
  27. Klebang Besar
  28. Hospital Melaka
  29. Hospital Putra
  30. Hospital Mahkota
  31. Mahkota Parade
  32. Tesco Melaka
  33. Jusco Bandaraya
Walau bagaimanapun selepas waktu yang dikatakan diatas kemungkinan kawasan tinggi terlewat kerana pemulihan air sedikit demi sedikit.

Oleh itu simpanlah air secukupnya....


http://www.borough.shippensburg.pa.us/boroauth/facilities.html

5 comments:

nabilah_2908 berkata...

kawasan Taman Bukit Rambai tak terlibat yer..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
AWSOME PHOTOGRAPHY - PART 2

Lekir berkata...

Mengikut list yang ada.. buat masa ni Taman Bukit Rambai terselamat kali ini... boleh mandi seperti biasa ^_^

faiz berkata...

alamak kota laksamana pun terkena gak..nie kena simpan air bertong2 nie..

Kimie berkata...

ngko mandi ker tidak hari nih Apek, bau asam jer... hahahaha

Lekir berkata...

Ceit.. aku kawasan selain kawasan tertera tu la kimis. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com