Isnin, 12 Julai 2010

Entry Piala Dunia : Pilihan Yang Tepat

Minggu ni sibuk giler.. tapi disebabkan pasukan pilihan aku menang... maka aku gagahkan seminit dua pagi ni..

Tahniah kepada
Kerana memenangi


Ini memang pasukan pilihan aku sejak sebelum sepak mula dibuat. Lanjut di sini.

Tahniah sekali lagi.. tahniah.

La Furia Roja!!!

5 comments:

Khairi berkata...

betoi ke pek haha. ok ok aku cek link beliau.

Lekir berkata...

hahaha.. betoi incek khairi

WawaComfort berkata...

18 karatz tu..

Me Myself n Someone Like Me berkata...

Menang pon, aku tak tgk pon kat TV, tunggu berita masa pagi lam radio hahahha

Lekir berkata...

aku terfikir.. agak2 kalau kikis sikit.. diaorang perasang tak??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com