Isnin, 5 April 2010

PERZIM bagi Diskaun

Mengikut laporan MHI 4 April lalu, Sempena Hari kesihatan Sedunia tahun ni.. 9 - 11 April 2010 PERZIM atau Perbadanan Muzium Melaka menawarkan potongan 50% kepada pengunjung untuk semua muzium miliknya.

Wah ini satu peluang baik.. kalau sepuluh hingget.. baru lima hengget.. Apa lagi?? moh bawa bebeudak ke Muzium.. Aku tahu ada dikalangan warga Melaka tak pernah masuk muzium Samudera. Balik.. balik Muzium kemerdekaan yang kauorang masuk. Mentang-mentanglah itu satu-satunya Muzium yang free. Ceeiit.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com