Isnin, 20 Disember 2010

Parking MBMB Vs Parking MPHTJ

Sekarang ni orang ramai mula konfius mana satu kawasan parking MBMB dan mana satu kawasan parking MPHTJ??? Lagi payah bila kita kena pergi dua kawasan berhampiran.. nak kena sediakan 2 kupon.. kes naya betul..Nasib baik semalam Datuk Bandar MBMB umum akan selaraskan kupon parking bagi MBMB dan MPHTJ mulai Januari 2011. Maknanya akan ada dua logo.. Walau bagaimanapun kadarnya RM0.40 sejam kekal dan tiada sebarang kenaikan.

Buat masa ni hingga Januari 2011, kupon MBMB boleh digunakan di kawasan Hang Tuah Jaya dan sebaliknya.

Fuh!!.. Lega sikit...

1 comments:

nabilah_2908 berkata...

bagus la tu...kalau tak makin keliru..

sperti nak renew lesen perniagaan...duduk di area MBMB..tp kena kt MPHTJ tuk renew lesen..nasib baik kaunter MBMB n MPHTJ depan2 je..

mmg mengelirukan... :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
PISANG KAKI

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com