Selasa, 9 November 2010

PKNM Ada 1 Jawatan Kosong (Sebelum 22/11)

Perbadanan Kemajuan Negeri Melaka (PKNM) untuk jawatan Pembantu Tadbir atau dalam bahasa lain kerani dengan 1 kekosongan.

Mungkin harapan untuk dapat sangat tipis. Namun, macam aku bagitau sebelum ini.. kalau dah rezeki yang telah ditetapkan olehNYA kepada kauorang sapapun kat dalam dunia ni tak mampu halang. Yakinlah bahawa sesungguhnya Allah yang memberi rezeki kepada kita.. bukannya penemuduga atau kabel dalam.

So, borang kauorang boleh amik kat www.pknm.com

Tarikh tutup permohonan 22 November 2010 (ISNIN).

Selamat mencuba...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com