Isnin, 8 November 2010

Bengkel Fotografi Di Melaka

Semalam ada kawan minta tolong war-warkan satu program anjuran organisasi beliau tentang satu bengkel fotografi. Memang dia tawarkan murah sedikit daripada yang luar tu.. tempat yang disediakan terhad 20 sahaja. Sehingga hari ini tinggal 8 sahaja lagi tempat. So, baik cepat.. kalau kauorang telefon tu bercakap dengan En. Nazri bagitaulah jumpa info dari blog ni... boleh jugak aku tengok keberkesanan aku mewar-warkan melalui blog ni..

Tentang bengkel ni.. dulu aku ingatkan hanya kamera level tinggi je boleh join rupanya gambar yang diambil berdasarkan teknik bkannya kapasiti kamera. Dia kata kamera handphone pun boleh!!

Ok info detail macam kat bawahBorang macam kat bawah ni..


Chow!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com