Jumaat, 19 November 2010

Ekspo Pengguna 2010

Mulai esok dan selama 9 hari kat MITC ada Ekspo Pengguna. Apa ada di sana??? tengoklah brosur kat bawah ni...



Untuk jadual aktiviti (tentatif) kauorang boleh klik gambar bawah ni...



Chow..

3 comments:

geneticthylon berkata...

seminggu takde update

ni opis ali rostam tgh cuti ke apa

hahaha

apek berkata...

sioot.. hahaha.
sabau..
ada menda lebih penting aku tgh urus ni...

Aku pun tengah susun entry berkaitan apa produk pelancongan ada di Ayer Keroh?

helmie zul berkata...

tak payah pegi Siam..Melaka dah ada papperdoll

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com