Isnin, 16 Januari 2012

Kedai Rakyat 1 Malaysia Kota Fesyen Perlu Pekerja

Hari tu aku jenjalan kat MITC, terus jengok Kedai rakyat 1 Malaysia. Lokasi sebenarnya adalah di Jalan UpTown MITC bersebelahan dengan Kedai SDSI.


Kemudian aku terlihat satu jawatan kosong. Hah!! apa lagi bagi yang inginkan rezeki halal.. jom terjah. Hubungi Massuwandi / Nizam di talian 06-2316872.

4 comments:

♥ Elin ♥ berkata...

waahh!! alert ttg jwatan kosong.

tp elin x sampai lagi kesana..pdhal dekat jer dgn opis :)

apek berkata...

alah elin sama-sama tolong rakyat Melaka yang masih terkial-kial cari kerja.. tu yg seboleh mungkin updated pasal keje kosong..

JR® (22) berkata...

bagus2..mudah-mudahan ramai yg dpt manfaatnya nnt. ;)

apek berkata...

insyaAllah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com