Selasa, 17 Januari 2012

Jawatan Kosong @ KFC & Pizza Melaka

Tadi aku tengah jenjalan kat Giant, Bachang, Melaka.Aku terpandang dua iklan jawatan kosong oleh dua restoran fast food terkenal iaitu KFC dan Pizza Hut. 

Lantas alah-alah penganggur terhormat aku snap gambar dua jawatan kosong tu untuk ruang dan peluang mereka yang memerlukan pekerjaan.


2 comments:

ikatankasihku berkata...

kfc ngan pizza ni asiklah nak pakai org ek..
org je yg tak nak masuk2 kat sini..
huhuhuhu..bangla , nepal je yg ramai aku tengok kat dapor diaorg..

apek berkata...

tulah orang Malaysia ni kalau mengadu takde kerja. n menganggur tu.. mcm aku kurang yakin je. Aku rasa lebih ke arah malas kot.
Kalau keje angkat batu tengah panas tu logik la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com