Jumaat, 23 September 2011

KFC di Melaka Mencari 160 orang Pekerja

Sesiapa yang nak cari duit poket atau bekerja... KFC di Melaka memperlawa lebih seratus orang. Daripada SPM hinggalah Ijazah...Sila klik iklan di bawah ini dan telefon segera ye.


Dulu ada member tanya kenapa aku rajin sangat up iklan kerja kosong..

Aku jawab daripada aku berpolitik macam nak rak.. baik aku tolong dengan cara ni sebab aku tahu sengsara hidup menganggur dan pernah alami selama 2 bulan. Politik tu aku sentuh sikit2 jer..

Nanti aku ceritakan bagaimana aku hidup sambil cari duit poket sejak sekolah rendah sampai sekarang demi untuk memenuhi kehendak hidup aku.

Chow.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com