Jumaat, 23 September 2011

Rumah Terbuka Mydin

Pengumuman..

Walaupun aku takde kaitan dengan si Mydin.. tak berkerja dengan Mydin.. langsung takde kaitan dengan Mydin walaupun setiap bulan menyumbang di situ.. ingin aku umumkan..
pada 24 September 2011 (Sabtu).. Mydin Ayer Keroh akan buat Rumah terbuka eh salah. shopping terbuka...
Tapi aku pasti kauorang tak boleh amik sebarang barangan yang dijual sesuka hati... Sila amik makanan yang disediakan untuk makan jer.

Masanya dari jam 2 petang - 6 petang. Kepada semua rakyat.. boleh serbu...

Chow.

2 comments:

ikatankasihku berkata...

oh ye ke, thanks inform, sok nak gi beli penyapulah kat mydin..hehehe dan dan nak.. beli penyapu dpt makan free kan..kih kih kih

apek berkata...

hahahaha.. pandai ko ye.. takyah masak tengahari kan.. kan.. kan... kalau aku rajin jumpa sana ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com