Jumaat, 22 Julai 2011

Tiger vs Lion


Aku rasa lebih 15 juta rakyat Malaysia menantikan perlawanan hari Sabtu ni..

pesanan aku.. kot ye pun bersungguh-sungguh nak tengok, Maghrib jangan dilupakan.. Solat dulu.. Menang - Kalah Malaysia di tentukan oleh Allah jua.

Jangan lak komplen kenapa Singapore buat jam 7.30 malam.. kauorang faham-faham jelah bila negara dinaungi oleh BUKAN ISLAM..

Alhamdulillah negara kita dipimpin oleh orang Islam di mana bolanya start jam 8.45 mlm. Siap boleh wirid + baca Yassin lepas maghrib lagi.



4 comments:

~aSFaLiZa~ berkata...

mintak2 rimau menang. hahhahah

ikatankasihku berkata...

pesanan berhemah.. like :P

ummi berkata...

tu la pasal. 7.15 lak tu..

apek berkata...

^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com