Selasa, 26 Julai 2011

Kerja Kosong Di Possehl Electronics (25/7)



Dah lama rasanya aku tak up kerja kosong kat Melaka ni.. okey kepada yang nak cari rezeki halal, Possehl Electronics di Batu Berendam cari pekerja yang agak ramai... jom klik kat bawah untu anak buah, sedara mara, sepupu, boiprenn atau gelprenn masing-masing.




Sumber : MHI

2 comments:

ikatankasihku berkata...

bagus ar apek ni..selalu update keje kosong...
cepat2 warga melaka, yg tgh tanam anggur tu elok sgtlah apply....

apek berkata...

tolong menolong je ikatan.. insyaAllah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com