Isnin, 11 Julai 2011

Bertengkar Lagi Dalam Persidangan Dewan 01

Hari ini Persidangan Dewan Undangan Negeri Bermula..

Dengar citer baru dua soalan, dah bergaduh daaa... isunya satu jer..

"Datuk Yunus menjawab soalan pembangkang berkaitan lesen judi dikeluarkan kepada kaum cina je dan mengatakan memang budaya sebahagian rakyat cina adalah berjudi".
Wah terus melarat-larat... dah suruh berhenti.. tak mo berhenti.. suruh duduk tak mau duduk...

Speaker rehat 10 minit.. agaknya lapar kot diaorang ni..

Masuk balikpun macam tu jugak..

Akhirnya Speaker tangguhkan Sidang Dewan hari ini... sambung esok.

Abis Citer.. kata kawan aku...

2 comments:

ikatankasihku berkata...

Ohh ghupernyer mcm tu...
patutlah masuk berita smlm, tapi mls nak amik port sgt bab gaduh2 ni....

apek berkata...

samalah dengan aku..

gaduh-gaduh.. lepas tu minum kat Bilik Bunga Raya.. gelak-gelak.. sioott

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com