Jumaat, 29 Julai 2011

Terus Menyokong

Akhirnya Harimau Malaya gagal ke pusingan seterusnya..

walaupun kecewa.. aku tetap sentiasa berada di belakang Pasukan Harimau Malaya.

September dan seterusnya bermula pula Pusingan Olimpik dan Sukan Sea. Lepas tu AFF dan Piala Asia.

Selamat maju jaya kepada Malaysia.

2 comments:

ikatankasihku berkata...

brdebau dah hilang.sabau je lah
singapora penuh dgn pura2.

fairus berkata...

NAK BUAT CAMNE.. BOLA TU BULAT... LAIN KALI MAIN BEBAIK...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com