Rabu, 11 Julai 2012

Karnival Udara Antarabangsa Melaka 2012

Dua tahun lepas aku pernah citer pasal Karnival Udara ni kat SINI.

Tahun ni ia datang lagi dan aku harap lebih mantap dan best... Cuma aku tak fikir akan ada pertunjukkan macam ulang tahun TUDM kat Subang yang aku pergi bulan lepas. Memang syiookk.. tengok sukhoi kita buat aksi di udara. 

Ok balik citer Melaka International Air Karnival ni, ia bakal berlangsung pada 13 - 15 Julai 2012  (Jumaat - Ahad) bertempat di Lapangan Terbang Antarabangsa Melaka.


Bayaran masuk kalau ikut tahun 2010 ialah RM1.00. Kira boleh la... Tapi kalau sampai RM10.00 aku fikir dua kali jugak sebab pesawat yang dipamerkan banyak jenis CESNA ataupun pesawat ringan je. Kurang meraik minat aku yang lebih ke arah jet-jet pejuang.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com