Isnin, 23 Julai 2012

Jadual Waktu Imsak & Berbuka Negeri Melaka 2012


Selamat Berpuasa.

Chow.

2 comments:

..cik sha.. berkata...

assalammualaikum..

maaf nak bertanya.
boleh cadangkan tempat untuk bersahur di melaka?
berhajat nak ke sama jumaat malam ni.

dari:
cik sha
unguard2252@gmail.com

apek berkata...

Cik Sha,
dengar citer hotel Kings ada. Hotel ni berdepan dengan Hospital Pantai Melaka. Harganyapun takdelah mahal. Untuk keterangan lanjut sila hubungi 06-2313899

Selain tu KFC & McD di Melaka ada yang buka 24 jam. Contohnya McD kat depan MBMB / Jusco atau McD kat Taman Buaya. atau McD kat Banda Hilir.

Kedai mamak bukak la kot.

Sekian

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com