Rabu, 18 April 2012

Only In Malaysia

Disebabkan aku belum mengenalpasti isu-isu terkini kat Melaka dan memandangkan ada segelintir pembaca luar Melaka.. maka aku tertarik untuk berkongsi tentang clip "only In Malaysia" untuk tontonan umum. Tersenyum aku dengan sebahagian budaya di Malaysia yang mungkin tiada di tempat lain. Jadfi, enjoy la kat Malaysia dan bersyukurlah kita hidup di dalam salah sebuah negara paling aman di dunia. Cukup membangun.. Sejahtera dan rezeki yang melimpah ruah. Paling best dalam video ni ialah pada masa 7.02.

Kepada team yang mencipta video ini... salute to u all. Jom layan kalau ada masa.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com