Jumaat, 16 Disember 2011

Tok Ali Lawat Mangsa Siamang

Ekoran isu Siamang di Zoo Melaka Ketua Menteri Melaka telah turun ke Hospital Besar melawat mangsa."jaga elok-elok budak ni ye"sempat plak melawat katil sebelah


Budak tecik ni pun nak salam Ketua Menteri.
Gambar di atas di cilok daripada FB beliau. Memang benda dah berlaku tapi alhamdulillah.. Ketua Menteri Melaka ni sangat perihatin. Yang berlaku dah pun berlaku.. cuma tambah baik je pada masa akan datang.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com