Selasa, 11 Oktober 2011

Ujibakat Piala Presiden Melaka

Citer pasal bola Melaka..memang tak dinafikan sangat mendukacitakan.. banyak sangat cerita tak sodap... anyway bagi yang nak mulakan bakat.. jom tengok iklan dibawah:Satu sesi pemilihan untuk pemain Piala Presiden Melaka akan dijalankan di
Tempat : Stadium Tun Fatimah
Tarikh : 22 Oktober 2011,Sabtu
Masa : 5.00 petang
untuk memilih pemain Piala Presiden 2012 Melaka
(bawah 20tahun,syarat lahir tahun 1991 keatas)...
buat yang berminat..sila hadir..

info Md Noor Md Derus penolong jurulatih skuad Piala Presiden 2012 Melaka.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com