Khamis, 27 Oktober 2011

Takziah Kepada TYT Melaka


BELUM TERLAMBAT KOT AKU NAK UCAPKAN TAKZIAH KEPADA TUAN YANG TERUTAMA YANG DIPERTUA NEGERI MELAKA DI ATAS PEMERGIAN ANAK SULONG BELIAU.

Anak beliau mengalami masalah buah pinggang dan meninggal dunia pada 25 Oktober lalu. Al Fatihah untuk roh yang telah pergi...

Ramai juga rombongan Melaka ke Pekan Pahang termasuk Ketua Menteri, Melaka, YB2 ADUN, termasuk MCA dan segelintir Ketua-ketua Jabatan termasuk Ketua Polis Melaka.

Di sana juga Menteri Besar Pahang juga ada sama...

*Seperti sedia maklum Tun Khalil berasal dari Pahang tetapi Toh Puan berasal daripada Duyong, Melaka.

2 comments:

Cik MeRaH JamBu berkata...

takziah... hari tu masa mjlis KOnvo UTeM, sempat juga beliau datang merasmikan..kemudian tamat sesi pertama beliau terus bergegas ke Kuantan untuk melihat keadaan anak beliau... mengikut cerita arwah akan bersama beliau utk mengerjakan haji tahun ini...

apek berkata...

yup betoi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com