Isnin, 10 Oktober 2011

Kejohanan Karate Dunia Di Melaka

Pada 13 - 16 Oktober 2011, Kejohanan Karate Dunia akan berlangsung di MITC. Bayaran masuk percuma kot.. jom.. bagi yang takde kerja tu.. bawak anak-anak.. boleh jugak menambah minat si kecil.Senarai negara yang menyertai..4 comments:

PennyRoyal Tease berkata...

ekau masuk tak jang?
kalau ekau masuk.. eden poi melaka sapot ekau

thehehe

apek berkata...

hahaha.. tulang den dah roput.. kang tobarai sapo nak kutip?

ikatankasihku berkata...

mesti ramai nanti ek

apek berkata...

peringkat dunia.. mungkinlah ramai ikatan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com