Khamis, 25 Ogos 2011

Rumah Terbuka Negeri Melaka

Dengar citer Raya Pertama tahun ni.. Tuan Yang terutama Negeri dan Melaka Ketua Menteri Melaka dengan kerjasama Kerajaan Negeri Melaka akan buat rumah terbuka seluruh negeri Melaka.

Tarikhnya 1 syawal

Tempatnya di MITC jam 10.00 pagi - 4.00 petang.

Menunya bermacam-macam.. Rumos aku dengar 100,000 cucuk sate disediakan dan hidangan-hidangan berkaitan raya yang lain. pergh gile babi...

Semua dijemput hadir dengan anggaran kapasiti 50,000 pengunjung.

Janganlah ada yang pertikai guna peruntukan mana... aku dengar citer semua Jabatan tong-tong + gotong royong untuk buat majlis ni...

p/s: patutlah jiran aku munyuk jer aku tanya balik raya tak pada Hari Raya Pertama ni.... hahaha.. sabau jelah..


1 comments:

ikatankasihku berkata...

tak penah join mana jemputan rumah terbuka mcm ni..
nmpk mcm meriah..tapi raya pertama byk agenda la.. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com