Selasa, 7 Ogos 2012

Sketsa Pasar Ramadhan

"Hah! mari.. mari.. belilah. baik untuk minda, baik untuk kesihatan dan tidak ada kolestrol". Lantas aku mencari-cari menu apakah itu dipasar Ramadhan yang baik untuk minda, baik untuk kesihatan dan tidak ada kolestrol. Adakah Kismis Minda? atau Jus Tok Guru? atau Minyak Masak tanpa Kolestrol???

Dah dekat. Tersenyum aku.. Yo yo brader ni..


Ini DIA!!!!

Gambar popia sambal aku cilok kat incik gogel

Anyway itu cara dia berniaga. Oklah tu... Bayangkan pasar ramadhan sonyap jo. Dah sebijik macam melawat kubur di pagi raya.

Cuma macam tahun-tahun lepas, tahun ni di pasar ramadhan selain daripada kuih muih dan makan, tidak ketinggalan awek-awek yang memakai baju ketat hingga hampir tersembul buah miliknya. Adehh nak tgk bawah kang terlanggar plak orang.. tengok depan terkebil-kebil mata ni.. Itu belum lagi yang suar ketat sampai nak putus tetas suar tu. Nasib baiklah jahitan jeans memang kuat.

Hmmm.. nak nasihat dah tua. Pandai-pandai la ekau.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com