Selasa, 14 Disember 2010

Hantu-hantu Filem Merayau di Menara Taming Sari

Bagi peminat mistik di hujung cuti sekolah ni... bermula 1 Disember - 31 Disember 2010 bertempat di Dataran Taming Sari.

Diceritakan bahawa hantu-hantu yang disolekkan pada manusia merupakan watak daripada filem-filem hantu.. silap gaya hantu gigi dalam filem Pendekar Bujang Lapok pun ada kot.

Bayaran yang dikenakan adalah RM5.00 untuk dewasa dan RM3.00 untuk kanak-kanak dengan masa operasi adalah daripada jam 10.00 pagi hingga 10.00 malam.

Ada Bran?? Jom terjah.. tak payah bawak surah Yassin.. itu semua hantu solekan seperti yang aku bagitau tadi..


2 comments:

fairusmamat berkata...

dah masuk malam tadi. Bawak sedara mara dari singapore.. Seram siot..

apek berkata...

hahahaha.. jgn sampai mengigau dah le

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com