Khamis, 8 Oktober 2009

SUKMA XIII MELAKA 2010

Inilah Moskot SUKMA XIII

SUKMA ini bakal dilaksanakan pada 28 Mei - 6 Jun 2010. Persiapan sedang dibuat oleh Negeri Melaka sebagai tuan rumah terutamanya dari aspek Infrastruktur. Sebanyak 25 sukan akan berlangsung. Butiran pingat di sini

Aku rasa Melaka bakal mengalami kesesakan luar biasa... Namun, rezeki tetap disyukuri...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Penafian: Segala maklumat yang tercoret ini adalah hasil idea dan maklumat yang diperolehi TIDAK BOLEH digunakan sebagai rujukan utama atau bahan bukti dalam apa jua tindakan.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab sekiranya berlaku sebarang kemudaratan yang terjadi selepas menggunakan web ini.

Pihak pengurusan web tidak bertanggungjawab atas segala ulasan yang dibuat oleh pembaca. Oleh itu, semua pengulas dapat mengulas dengan mengikut tatasusila tanpa menyentuh kepentingan agama, bangsa dan politik tanahair.

Segala kisah dan cerita di dalam ini tiada kaitan dengan yang masih hidup ataupun yang mati kecuali kesahihannya disahkan oleh sumber yang boleh dipercayai.

Pihak pengurusan web bersedia membetulkan apa jua fakta yang dirasakan tersilap dengan menghubungi di email miey77@hotmail.com